« Tillbaka till Nyhetsbrev program

Nyhetsbrev program ett kostnads effektivt alternativ.

Som titeln antyder, nyhetsbrev är ett av de mest kostnadseffektiva alternativen för att kommunicera med dina kunder. Man kan även använda programet till så mycket mer än att bara titulera det som ett nyhetsbrev. Detta beror dock lite på vilket program du väljer för att skicka dina nyhetsbrev. De flesta nyhetsbrev program i dag har stöd för att skapa egna HTML-mallar samt bygga upp intelligenta flöden som du själv bestämmer över.
Det viktiga är att du själv skapar en utgivningsplan och följer den.
Vi vill med hjälp utav denna sida förklar vilka olika för och nackdelar samt vilket nyhetsbrevs program du bör välja.
Att jobba med sina e-post adresser har blivit allt vanligare med åren. Fördelen med detta är att du kan få ut ditt budskap extremt snabbt samt att du kan mäta vilka som öppnar ditt nyhetsbrev.

Vad är då ett nyhetsbrevs program?

Så förutom att det är snabbt och mätbart så är det även kostnadseffektivt. Nyhetsbrev är ett extremt billigt sätt att kommunicera på det brukar ligga på någonstans mellan 25öre och ända ner till 2öre per mottagare. Så har man en web-shop eller något annat där man snabbt kan få kunden till att göra en beställning så har man en enorm möjlighet att tjäna mycket pengar på sitt nyhetsbrev.
Det finns självklart många andra anledningar till varför man ska skaffa sig ett nyhetsbrevs program som hjälper till att hantera alla studsar samt avregistreringar som kommer in efter varje utskick.

Vad ska ett bra nyhetbrev program innehålla?

Ett bra nyhetsbrevs program bör innehålla följande funktioner.
Först och främst så bör man titta på vilka andra företag som använder sig av nyhetsbrevs programmet. Jag föredrar om de har ett par större bolag då vet man att det håller rent säkerhetsmässigt. Övriga funktioner man vill ha är till exempel händelsestyrda nyhetsbrev, tipsa vän funktion, editerbara html-mallar, statistig och undersöknings verktyg. Men en sak som kan vara svår att ta reda på är hur hög leveransbarhet nyhetsbrevs programmet har. Detta tar men enklast rede på genom att kontakta de referens kunder som anges använda tjänsten. Är de verkligen nöjda med tjänsten eller hur ligger det till med den delen?

Två viktiga saker innan du bestämmer dig för ett nyhetsbrev program.

Ska jag välja ett externt system som skickar nyhetsbreven från deras server eller ska jag välja ett system som skickar från min server?
Denna fråga är extremt viktig att ställa sig, tar man ett billigt eller gratis alternativ som man implementerar på sin egen server så bör man ta följande i beaktan. Kan nyhetsbrev programmet tolka de felkoder som skickas till baks från mottagare servern? Går systemet in och pausar utskicken om de blir ombedda till detta? Gör inte nyhetsbrev systemet detta så riskerar man på sikt att servern kan bli grå eller svartlistad. Detta kan ju vara förödande om man har en e-handel som skickar ut verifikationsmail vid ett köp. Denna typ av mail kommer då inte levereras med en mycket lägra nivå av leveransbarhet.
Ett externt system skickar nyhetsbreven från sin egen server och har alla dessa funktioner inbyggda i sig samt att företaget som tillhandahåller nyhetsbrev systemet jobbar var dagligen med att hålla sina servrar fria från grå och svartlistningar.
Vill du vara på den säkra sidan så skaffa ett professionellt nyhetsbrev program.

« Tillbaka till Nyhetsbrev program