« Tillbaka till Så får du fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev.

Några framgångsrika sätt att få nya prenumeranter till nyhetsbrevet.

Det finns många bra sätt att få fler prenumeranter till sitt nyhetsbrev.

  1. Det enklaste och mest effektiva sett att få nya prenumeranter till nyhetsbrevet är att varje gång du är på ett möte och får ett visitkort. Fråga personen om det är ok att du lägger till honom/henne till din sändlista.
  2. Registreringsformulär på din hemsida ses ju som en självklarhet. Men tirixen att få folk att registrera sig är inte lika självskrivna. Till att börja med så är det viktigt att formuläret eller länken till formuläret ligger så långt upp till vänster som möjligt. Det får gärna ha en annan färg så det skiljer sig från övriga länkar. Det är även viktigt hur mycket information du väljer att samla in i detta skedet. Jag rekommenderar alltid att börja med att bara samla in e-postadressen. Detta för att få något att börja bearbeta. Motviljan att registrera ytterligare uppgifter är ganska stor och man tappar många potentiella prenumeranter om man ber om fler uppgifter.
  3. Se till att alla i företaget har en länk till registreringsformuläret i sin e-post signatur.
  4. Ha en bok eller lösa lappar i receptionen eller vid kassan. Dessa kan receptionisten eller kassa personalen fylla i när det är lite minder att göra.
« Tillbaka till Så får du fler prenumeranter till ditt nyhetsbrev.