« Tillbaka till Skicka Nyhetsbrev

Jag önskar att jag hade ett bra svar, när du ska skicka ut dina nyhetsbrev.

Men tyvärr så är frågan inte helt enkel att svara på. Det man gennerellt brukar säga är att torsdagar på förmidagen är den bästa tiden att göra ett utskick av sitt nyhetsbrev. Men efter som många har läst detta och även följer det så kanske man ska börja tänka lite utenför boxen. Det finns några grundregler.

  • Har du en restaurang och vill göra ett utskick för din lunch meny? Då kanske måndag kl: 10:00 är den bästa tiden för dig. Tänk dig själv, du kommer ut från morgonmötet, börjar bli lite småhungrig. När du kommer till datorn och tittar igenom din mail så ligger där ett nyhetsbrev med er lunch meny.
  • Har du däremot en nattklubb? Då skulle jag fundera lite annorlunda. Tänk dig i stället att du varit på jobbet hela dagen, runt klockan fyra på eftermiddagen så dimper det ner ett nyhetsbrev som berätter om After worken som börjar om en timme.

här var två exempel på hur du kan tänka när du planerar för när du ska skicka dina nyhetsbrev. I exemplen utgick jag ifrån en restaurangs sett att se det. Men försök att sätta dig i din prenumerants sitts så är jag helt överygad om att du kommer att hitta en bra tid för att skicka dina nyhetsbrev.

« Tillbaka till Skicka Nyhetsbrev