« Tillbaka till Gratis nyhetsbrevskola
 • Göra ett nyhetsbrev

  För att göra ett nyhetsbrev så bör du tänka på följande saker. Vad vill jag ha med i mitt nyhetsbrev? Ett råd från mig, ta en titt här för att se hur andra har gjort sina nyhetsbrev. Klicka här för att komma till en sida som samlar olika nyhetsbrev.
  Läs mer

 • Egna nyhetsbrev

  Vi tycker att varje företag ska ha ett nyhetsbrev. Men vi tycker inte att alla företag ska jobba på samma sätt med sina nyhetsbrev. Kika in här så ska vi försöka förklara vad vi menar. Det viktigaste är nog dock att man bestämmer från början hur ofta nyhetsbrevet ska ges ut.
  Läs mer

 • Nyhetsbrev Html

  Ett nyhetsbrev är egentligen en liten mini hemsida i html som man kodar upp för att sedan skicka iväg som ett e-post. Det skilljer sig dock en hel del från att koda upp en hemsida till att koda upp ett html nyhetsbrev.
  Läs mer

 • Nyhetsbrevsmall

  Nyhetsbrevsmallen är en välldigt viktig ingrediens för att du ska lyckas med ditt nyhetsbrev. Tänk på att strukturen i mallen ska vara sådan att den den är nästintill lika attraktiv när e-postprogrammet inte visar några bilder. Svårt? Ja! Omöjligt? Nej!!
  Läs mer

 • Innehåll till nyhetsbrevet

  Skriva bra innehåll till ditt nyhetsbrev är tyvärr inget jag kan uttala mig om :). Då detta inte är min starka sida. Men jag kommer lista företag som jag vet är duktiga och har lyft innehållet i flera nyhetsbrev.
  Läs mer

 • Tillgänglighet

  Tillgänglighet är ett stort begrepp, jag ska försöka bena ut vad tillgänglighet i nyhetsbrev innebär.
  Läs mer

 • Leverans av nyhetsbrev

  Jobba för att öka leveransbarheten av ditt nyhetsbrev. Detta är din bästa investeringarna när det kommer till ditt nyhetsbrev. Oavsett vilket system du har köppt in så är det upp till dig hur många av dina nyhetsbrevsmottagare du kommer att nå.
  Läs mer

« Tillbaka till Gratis nyhetsbrevskola